Hyvää elokuuta! Älköön kukaan narisko mitään kesän loppumisesta, yksi kolmasosa on vielä jäljellä. Ja älköön pliis kukaan vaan rallattako sitä kamalaa biisiä (missä kyseisestä asiasta jollotetaan). Pääsin vihdoin taas eroon kasasta ihraa. Kuusisataa grammaa vähemmän näytti vaaka tänään ja olen siitä ihan kamalan ylpeä! Juhlaviikonlopun jälkeen paino surahti taas alaspäin vaikka normaalitilanteessa olisin syönyt itseni sairaaksi molemmissa juhlissa ja potisin nyt kammottavaa läskioloa turvonneine vyötäröineni. Eilen kävimme iltakahvilla naapurissa, siellä onneksi emäntä myös karppaa (hyväkarppaa, hänellä ei hoikassa varressaan ole mitään pudotettavaa) joten siellä ei tarvitse selitellä ei kiitostaan herkkuleipomuksille. Kahville mennessään saa ihan pelkkää kahvia ja tässä tilanteessa se on hyvä juttu. 

Aloitin uuden kuukauden hyvissä merkeissä myös liikunnan suhteen. Heräsin pirteänä kymmenen tunnin univelankuittauksen jälkeen ja lähdin heti reippaana koirien kanssa pitkälle lenkille. Lähes puolentoista tunnin kävelyn jälkeen ne katselivat minua jo vähän sen näköisenä, että eikö me voitaisi olla jo kotona. Sää on tänään mitä ihanteellisin lenkkeilylle, +22°c ja kevyt tuulenvire pitävät mukavan olon vaikka käveleekin hyvää vauhtia. Jalkapohjani ovat kipeät juhlakengissä tuntikausia seisoskelusta. En oikein tykkää isommissa juhlissa istua missään paikallani vaan seison mieluummin ja vaihdan juttuseuraa usein. Niin ei mekkokaan rypisty ;) Tänään sitten alkaa taas uusi työputki, vanha ehti hädin tuskin loppua. Vietän neljä yötä liukuhihnan ääressä vauvatehtaalla ja tietenkin kuljen rappusia ylös osastolle joka ilta. Pitäisi muistaa ennen töihin lähtöä hakea nilkkapainot autotallista mukaan, nyt kun ei ole niin kuuma niin niitä ehkä jaksaisi töissä käyttääkin. Myös jumppakeppiä voisin työpaikalla heilutella, jos aikaa sellaiseen nyt on. Viime viikko oli ainakin niin kiireinen, ettei olisi voinut kuvitellakaan.

Päivän ateriat: aamupalaksi kahvia, kourallinen pähkinöitä, sokeritonta marjakeittoa ja vitamiinipilleri. Miehen tultua kotiin syömme grillattua kesäkurpitsaa ja a-luokan makkaraa. Töihin otan mukaani fetasalaattia, jos vain jaksan sen tehdä. Jos en, niin sitten en varmaan ota. Myös partaäijää, juustoa ja kinkkua lähtee työevääksi, enköhän minä hengissä pysy.

Päivän liikunta tähän mennessä: kunnon kävelylenkki hyvällä sykkeellä ja hyvällä vauhdilla. Jalkapohjiin sattui koko ajan.

Fiilis: ihan loistava vaikka pitääkin mennä töihin.