Olo on ihan mahtava. Olen päässyt jatkuvasta näläntunteesta, napostelunhimosta ja mikä parasta, sokerinhimosta! Lihassokerin poistumisesta johtuvat päänsärky ja lihaskivut olivat tällä kertaa tosi maltilliset, en edes joutunut Buranaa nappailemaan (taisi olla eka kerta!) Luulen, että osa hyvänolontunteesta johtuu onnistumisen ilosta ja siitä, miten innoissani olen projektistani. Toivon, että tämä into säilyisi kesälomaan saakka ja saisin tarvittavat kilot ennen reissua pois. Tavoitehan on -7kg ja takaraja 13.8 eli ensimmäinen lomapäivä. Matkalle lähtö on 14.8 superaikaisin aamulla. Tiedän ja hyväksyn sen, että lomalla tulee jonkin verran herkuteltua, mutta yritän pitää sen aisoissa ja keskittyä jäätelön sijasta ihaniin hedelmiin, suklaan sijasta juustoihin ja reissussa taidan antaa viininhimollekin periksi. Nyt kun olisi tosiaan tarkoitus nenää valkaista ja maksaa puhdistaa ihan sinne loman alkuun saakka, tulee muuten olemaan vaikeaa tälle viinisiepolle! 

Tänään alkavat yövuorot, onneksi niitä on tälle viikolle vain kaksi. Pitempi putki heti alkuun asettaisi väsymyksen vuoksi vähän liikaa haastetta. Kaksi yötä menee aika heittämällä. Eilen, aikaisen aamuherätyksen ja illalla vaivanneen superväsymyksen jälkeen sain sinniteltyä hereillä lähes kolmeen yöllä ja nukuinkin sitten heräämättä muuhun kuin Miehen töihinlähtöpusuun. Nousin klo 15.45 kun Milo hyppäsi alas sängystä. Valo olisi varmasti vielä jatkanut unia, ne taisivat aamupäivällä puuhastella omiaan kuten yleensä. Yövuoroon täytyy aina ottaa eväät mukaan ja eilisestä kamalasta lounaskokemuksesta viisastuneena taidan ottaa eväät tästä lähtien myös aamu- ja iltavuoroon. Pidän yleensä työpaikan jääkaapissa juustopakettia josta voin napostella pikanälkään nopeasti pari siivua etten vain sortuisi esimerkiksi kahvipöydässä liian usein oleviin hiilariherkkuihin. Varsinkin nyt kesällä, kun työkaverit tulevat lomalta, on pöydässä aina jotain leipomuksia. Töissä pitää muistaa syödä riittävän usein. Yövuoron aikana pyrin syömään kerran kunnon aterian ja ainakin kaksi välipalaa, yövuoron kesto on 10.5 tuntia. Jos on kiire, tämä ei tietenkään toteudu ja sen huomaa heti olossa. Väsymys iskee liian pian ellei pääse riittävän usein syömään. Ateriaväli saisi mieluiten olla 3-4 tuntia.

Päivän liikunta tähän mennessä: 40min reipastahtinen, sykkeitä nostava lenkki koirien kanssa (välillä niitä sai ihan vetää perässä!) On muuten jännä, miten lenkistä tulee heti tehokkaamman oloinen, kun crocsien sijasta vetää jalkaan lenkkarit ;)

Päivän syömiset tähän mennessä: juustoa, kalkkunaleikettä, vitamiinipilleri ja iso muki kahvia. Ja monta lasia vettä.

Päivän tavoitteet: portaita ylös töihin, ei turhaa mässäilyä vaan säännöllistä syömistä yövuorossa. 

Päivän paino -0.5kg mikä tarkoittaa, että viidentenä Suurin Pudottaja-päivänä painoni on pudonnut tasan kaksi kiloa. Olen tyytyväinen.