Päätin eilen, että päivitän sivulaatikkoon vain viikkopunnitusten painot. Siispä kirjoitan tähän nyt, että eilisen suuremman pudotuksen jälkeen mennään taas tänään nollissa, eli paino junnaa paikallaan. Eilen äitini ja isäni kävivät kyläilemässä ja saimme Miehen kanssa katetuksi sellaisen herkkupäivällisen, että vanhempani ihmettelivät moneen kertaan, että ovatko nämä siis kaikki sallittuja ruokia laihduttaessa. 

Eiliset ruoat: 

  • kahvia, partaäijää, sokeritonta vadelmakeittoa, meetvurstia, gouda-juustoa, vitamiinipilleri ja vettä
  • itse savustettua lohifileetä, grillattua naudan sisäfileetä, itsetehtyä chilimajoneesia, grillattuja kesäkurpitsasiivuja, mantelileipää, brie-juustoa, soodavettä ja Pepsi Maxia
  • vadelmasmoothiet ja paahdettuja pähkinöitä

Eiliset liikunnat jäivät kokonaan väliin. Hävettää. Eilisen päivän fiilikset olivat loistavat, sillä päivä oli mukava ja seura mahtavaa. Illalla kävimme Miehen kanssa saunassa ja katsoimme hauskan elokuvan.

Tänään lähdimme Isoon Omenaan shoppailemaan viimeisiä juttuja, mitä tarvitaan matkalle mukaan. Molempien piti päivittää alusvaate- ja sukkavarastot ja niihin saa kuulkaa uppoamaan rahaa! Lisäksi Miehelle ostettiin farkut ja muutama paita ja minulle yhdet caprihousut sekä tuubihuivi. Ostin lisäksi vielä pieniä matkapurkkeja, joihin saan mineraalimeikkini mukaan, kun en haluaisi koko isoja purkkeja ottaa. Ne kun vievät valtavasti tilaa, sotkevat auetessaan aivan kaiken ja ovat melko hankalia käsitellä. Sen sijaan pakkaan pikkurasioihin eri jauheita ja toivon, ettei niitä luulla tullissa kielletyiksi aineiksi.

Kuitatakseni eilistä liikunnattomuutta olen tänään kävellyt pari tuntia kaupoissa ja sen lisäksi tehnyt erittäin pitkän ja hikisen lenkin koirien kanssa. Jos Mies ehtii korjata fillarini puhjenneen etukumin niin menen vielä illalla pyöräilemään. (Minä olen nainen, minä teen ruokaa sillä aikaa kun Mies korjaa fillariani -ja kyllä vaan -meillä roolit menevät näin, kaikki ovat tyytyväisiä ja se siitä.)

Tämän päivän ateriat:

  • kahvia, partaäijää ja marjakeittoa, mantelileipää ja brie-juustoa
  • sortuminen kauppakeskuksessa: valtavat jäälattet. Täysmaidossa on hiilaria hurjat 4,8g/100g ja sitähän uppoaa isoon latteen aika paljon.
  • kantarelli-jauhelihakeittoa salaatin ja kurkun kanssa
  • illalla ehkä vielä juustoa ja pähkinöitä

Tämän päivän fiilikset ovat oikein hyvät vaikka uusi työviikko tuntuu alkavan ennen kuin edellinen kunnolla loppuikaan, mutta onneksi tulevalla viikolla on tiedossa vain kolme yövuoroa ja sitten se kauan odotettu kesäloma. Shoppailuhan parantaa mielialaa myös.