Selvisin kunnialla molemmista tämän viikonlopun haastetehtävistä. Tämänpäiväisiin nimiäisjuhliin leivoin viime yön pimeimpinä tunteina kaksi valtavaa New York Cheese Cakea mustikoilla ja vadelmilla. En maistanut edes leipomisvaiheessa kertaakaan. Vein siis kakut tarjolle aivan sokkona, ensimmäisten maistettua kakkuja selvisi onneksi, että ne maistuivat hyviltä. Juhlissa pysyin kiltisti ruokavaliossani, eikä kyllä oikeastaan houkuttanutkaan ottaa makeita herkkuja tai leipää. Pitopöydässä oli niin hyvät antimet, että niistä kokosi vaivatta herkullisen karppilautasellisen (ja toisenkin). Juomapuolella en ihan täysin onnistunut, olin jo kurottamassa kohti vissyä kun huomasinkin käteeni sittenkin sattuneen viinilasin. Kolme lasia viiniä joista yksi oli skumppaa menivät alas ihan hups vaan, mutta ei niillä päivän hiilareita saada paukkumaan. Liikuntaa en edelleenkään ole harrastanut koko viikonloppuna, enkä näillä näkymin aiokaan. Olen niin väsyksissä rankan viikon ja juhlaviikonlopun jälkeen, että makailen loppupäivän raatona sohvalla ja käyn Miehen kanssa saunassa pitkän kaavan mukaan. 

Paino taas junnaa. Viikon saldo oli huono ja huonolta näyttää edelleen. Viisi kiloa on lähtenyt, mutta miten saisin nyt sen taas liikahtamaan alaspäin? Kuudesta eteenpäin uskon, että se menisikin taas. Täytynee miettiä vähän noita syömisiä, vähentää määriä ja tihentää ateriavälejä. Usein ja vähemmän, eikö sen niin kuulu mennäkin? Liikuntaa on tosiaankin varaa lisätä, eihän nollasta pääse kuin parantamaan. Tulossa oleva viikko ei kyllä töiden kannalta tuo minkäänlaista helpotusta, tiedossa on neljä yötä valvomista, vain kaksi vapaata ja vielä kolme yötä valvomista ennen kuin vihdoin pääsen lomalle. Tänään nautin tämän viikon ainoasta vapaapäivästä. Motivaatio on kuitenkin junnaamisesta huolimatta korkealla, joten siitä ainakaan ei ole kyse. En syö salaa mitään ekstraa, kirjaan kaiken syömäni tunnollisesti ylös ja lasken hiilarit, että pysyn varmasti ketoosissa. 

Päivän syömiset: savukalaa, graavilohta, fetasalaattia (vihersalaatti, kurkku, sipuli, tomaatti, öljykastike, vuohenfeta), valkosipuli- ja chilimaustettuja vuohenjuustoja, kaksi lasia roseeviiniä ja yksi lasi skumppaa. Vettä aina kun vain muistin. Kahvia vähän liikaakin. Tiedossa tänään vielä grillattua kanaa ja halloumia salaatin kanssa. Saunan jälkeen olen tottunut juomaan siiderin tai oluen, tänään taidan korvata sen Pepsi Maxilla. Mitään muuta makeaa ei edelleenkään tee mieli.

Päivän hyvät fiilikset: kivat juhlat, joissa oli lämminhenkinen tunnelma ja mukavia ihmisiä. Onnistuminen haastetehtävässä.

Päivän huonot fiilikset: näytin juhlissa otetuissa kuvissa läskiltä ja rumalta ja minulla oli lähes joka kuvassa outoja ilmeitä. Kaksoisleuka on edelleen ihan kamala, haluan sen pois nytjustheti! Olisipa varaa rasvaimuun... Niin ja se kyllä vetää mieltä alas myös, että paino ei laske, vaikka tuntuu että syön ihan oikein. No, kyllä se kohta taas lähtee laskuun kunhan jaksan tsempata.