Onneksi eilinen paikalleen jämähdys oli erittäin tilapäistä. Tänään vaaka liikahti taas puoli kiloa alemmas. Tein kyllä töitäkin sen eteen. Saa nähdä, kuinka huonoksi motivaattoriksi päivittäin punnitseminen ajan mittaan käy! Onhan se kuitenkin fakta, että ihan joka päivä ei pudotusta tule tapahtumaan. 

Viime yön safkat: palvikinkkua, juustoa, salaatinlehtiä, kananmuna, avocado, yksi Skyr-rahka, paljon vettä, lasi sokeritonta mustikkakeittoa. Kahvia en sitten lopulta ehtinyt juoda kuin vasta puoli kuudelta aamulla! Joka kerta, kun otin itselleni kahvikupillisen, tuli töitä niin paljon, että kahvi ehti jäähtyä kylmäksi. Olipahan kiireinen yö, mutta se menikin todella nopeasti. Yön liikunnat yleisen työtehtävissä juoksemisen lisäksi: kaksi kertaa portaita seitsemänteen kerrokseen, yksi juoksu lastenosastolle ja takaisin (takaisin juoksin ihan omaksi hyödykseni).

Tämän päivän syömiset tähän mennessä: kalkkuna-juusto-pepperonirullia, kananmuna, avocado, kahvia, vitamiinipilleri. Ja vettä tietenkin. Illaksi menemme mökille, siellä tulee syötyä A-luokan grillimakkaraa (hh 0.8g/100g) salaatin kera. Pääsemme saunaan ja uimaan, illasta tullee mukava. Huomenna suuntaamme Poriin jazzailemaan, tiedossa on siis Houkutustehtävä. Pitäkää peukkuja, että pysyn lujana!