Loistava olotilani alkanee näkyä. En voi uskoa, että niinkin pieni painonpudotus kuin viisi ja puoli kiloa voisi näkyä kovin hyvin vielä ulkonäössäni, mutta olen saanut viime päivinä niin paljon positiivista palautetta, että uskon sen johtuvan hyvänolontunteesta, joka säteilee ulospäin. Lisääntyneen liikunnan myötä olo on kevyempi ja ilme virkeämpi joten eiköhän tämä positiivinen muutos vielä toistaiseksi johdu ihan näistä. Toki housut, jotka aiemmin ovat pesun jälkeen olleet tuskaisen kireät, ovat nyt mukavan lököttävät ja paidat eivät enää kinnaa mahan päältä yhtä rumasti. Kasvot ovat ehkä vähäsen kaventuneet (tai vain vähän vähemmän pöhöttyneen näköiset!) ja sekin piristää ilmettä. Ystävälliset kommentit ulkonäöstäni saavat minut ensin punastumaan ja hämilleni ja jättävät jälkeensä hyvän mielen, joka pysyy pitkään.

Nyt ovat edessä viimeiset kitupäivät ennen ensimmäistä tavoitepistettä. Kymmenen päivää aikaa, 1,4kg pudotettavaa. Saa nähdä, onnistunko. Parhaani yritän, sen voin luvata.  Seuraava haaste onkin sitten saada paino pysymään samana matkan ajan. Loman jälkeen pistän uuden vaihteen silmään ja aloitan hieman terveellisemmän painonpudotuksen, jossa tavoitteena ei ole ihan näin hurja vauhti vaan terveellisempi elämä VHH:n ja liikunnan avulla. Tavoitepainooni on hirveä matka, en halua edes ajatella sitä vielä. Tällä kertaa aion kuitenkin jatkaa ihan sinne ihannepainoon saakka.

Tämän päivän syömiset: Paljon kahvia, anoppi ja appiukko kävivät  "aamu"kahvilla. Muutama pähkinä, vitamiinipilleri ja 1 dl sokeritonta vadelmakeittoa ennen aamulenkkiä koirien kanssa. Ennen töihin lähtöä porsaan sisäfileetä grillattuna chilimajoneesin kera, höyrytettyä parsakaalia (lähi- ja luomutuotantoa) voisulan kanssa, kolme siivua juustoa ja iso lasi vettä. Töissä jäävuorisalaattia (lähi- ja luomutuotantoa), kurkkua (lähituotantoa), oliiveja ja puolikas tomaatti (lähituotantoa) sekä mozzarellaa ja öljy-maustekastike (luomurypsiöljyä, mustapippuria, suolaa, basilikaa, roseepippuria ja provencalea). Vettä vettä vettä. Kahvia tietty. Aamuksi on vielä goudajuustoa, kalkkunafileetä, kurkkua ja 1dl partaäijää.

Liikunnat: lyhykäinen lenkki koirien kanssa (että ehdin suihkuun ennen vieraiden tuloa), portaat seiskakerrokseen jo melko hyvää vauhtia.

Fiilikset: loistavat, kiitos kauniisti olemustani kommentoineille kollegoille.

Päivän paino -0, eiköhän se siitä taas liikahda.