Olen saanut ensimmäiset kymmenen kiloa pudotetuksi! Olen siitä niin onnellinen, että kirjoitin sen ensin suurilla kirjaimilla, mutta päätin kuitenkin vaihtaa pieniin, ettei näytä niin huutamiselta. Yksi huutomerkki perässä riittänee. Kun joskus olen tavoitteessani, otan kyllä varmasti caps lockin käyttöön. Tämän tavoitteen täyttymisen vuoksi meillä on (tai siis oli) tänään dieetin ajan ensimmäinen hiilarimässäyspäivä. Ennen pidimme niitä lähes joka viikonloppu karpatessakin, eipä ihme, että paino putosi hitaasti tai ei lainkaan. Mies tuli tänään työmatkaltakin ja lisäksi alan vihdoin olla terve ja työkykyinen, kroppani tuntuisi pelaavan taas niin kuin sen pitääkin ja lääkärikin näytti tänään vihreää valoa. Menen siis maanantaina kokeilemaan taas pitkästä aikaa työntekoa.

Mässypäivän ruokavalio: aamiaiseksi kalkkunaleikettä, juustoa ja vitamiinipilleri, iso lasi vettä. Lounaaksi ystävän kanssa aurajuusto-broileripiirakkaa ja salaattia, rooibosta sekä palanen syntisen hyvää vadelmapiirakkaa. Päivälliseksi kotona Miehen kanssa minun tekemääni herkkulasagnea, jossa oli todella paljon juustoa ja jälkiruoaksi Miehen tekemää kaura-omenapaistosta sekä Carte D´or- vaniljajäätelöä. 

Oli muuten sellainen pöhnä tuon päivällisen jälkeen, että ulos lähteminen koirien kanssa tuntui suurelta ponnistukselta. En enää yhtään ihmettele, miksi sinne sohvan pohjalle ennen vain liimautui kiinni. Kun tuollaisia satseja jauhoa ja sokeria vetää napaansa, ei kroppa jaksa tehdä mitään muuta kuin yrittää sulatella sitä. Huomenna taas palataan normaaliin karpin rytmiin.