Aloitus ei mennyt ihan nappiin. Lauantaina keksin kaikenlaisia tekosyitä vaikka aamusta aloitin täydellisesti. 

Aamupala: juustoa, kalkkunaleikettä ja salamia, 2dl partaäijää ja loraus Fun Light-mehua joukkoon. Tietty kahvia ja vettä. 

Lounas: Frutti di Mare-pizza. Kyllä vaan. En meinannut myöntää sitä täällä, mutta pakkohan se on.

Iltapala: Koko purkillinen Ben&Jerry´s Cookie Dough- jäätelöä. Joo. No comments.

Päivän liikunta: viisi ja puoli tuntia uimista, melskausta vedessä lasten kanssa ja vähän jotain kävelyntapaista.

Kuvittelin, että uiminen ja yleinen aktiivisuus kompensoisi syömiset, no eipä noita kompensoida millään.

Sunnuntai menikin sitten ihan siinä ällötyksessä, etten ollut saanut itseäni niskasta kiinni. Aamupaino oli sentään onneksi 0, nousu olisi ollut pahinta. Lähdinkin sitten hienolla motivaatiolla eteenpäin. Päätin, etten anna mitään vastaavaa enää tapahtua. Fiilis oli koko päivän ihan loistava ja selvisin mahtavalla asenteella tästä ehkä vaikeimmasta päivästä (?). Mies nimittäin oli lupautunut tuhoamaan mahdollisimman paljon kotoa löytyviä herkkuja ja minä siinä sitten nakertelin jotain herkunkorvikkeita. Karppaamisen aloituksessa on mielestäni vaikeinta sokerinhimo. Olen niin pahassa sokerikoukussa ja jään siihen niin helposti, siitä eroon pääseminen voi viedä viikonkin. Mutta sen jälkeen on olo ihan mahtava, onneksi tiedän sen jo etukäteen kokemuksesta. 

Sunnuntain ateriat

Aamupala: juustoa, kalkkunafilettä, salamisiivuja, 2dl partaäijää ja Fun Lightiä, iso lasi kivennäisvettä, valtava potallinen kahvia. Vitamiinipilleri.

Lounas: juustoa, puolitoista paksua siivua porsaan pihvifileetä uunissa paistettuna. Paljon vettä.

Päivällinen: puolikas kurkku, puolikas tomaatti, puolet ruukkujääsalaatista, avocado, neljäsosapurkillinen Apetinan täysrasvaista fetaa, kaksi ruokalusikallista Kruunumajoneesia, teelusikallinen Sweet Death- chilikastiketta, neljä broilerin minuuttipihviä grillattuna, kaksi lasia Pepsi Maxia ja lasillinen kivennäisvettä.

Iltanapostelut: 1dl partaäijää+Fun Light-makeutus, noin 100g pähkinöitä.

Päivän liikunnat: vesijumppaa mahtavassa auringonlaskussa meressä, vesi kuin linnunmaitoa. Hengästyin ja tein kunnolla kaikkia lihasryhmiä, jumpan kesto alle puoli tuntia. Vähän kävelyä.

Maanantai tähän mennessä:

Aamupaino -0,7kg jee! Olo on tosin lähes yhtä turpea joten siinä ei vielä ole mainittavaa muutosta. Olen pyrkinyt latkimaan vettä nyt ihan uudella asenteella. Pitänee laittaa kannu jääkaappiin, jotta määrän voi helpommin arvioida. 

Aamupala: kahvia, vitamiinipilleri, paljon vettä, neljä juusto-kalkkunaleikerullaa jääkaapin ovelta syötynä (paha tapa!)

Lounas: kahden munan munakas, juustoa, paljon vettä, puolikas kurkku, vähän jääsalaattia, avocado.

Päivällisellä täytyy tsempata ekstrapaljon, ystäväperhe on tulossa kylään ja vieraiden tulo on minulle aina vaaranpaikka syömisten suhteen. On niin helppoa lipsua vain "seuran vuoksi".