Pudotusta tänään viidennen viikon päätöspunnituksessa tuli hienot 1,7kg joka nostaa viiden viikon yhteistulokseni -7,9 kiloon. Olen todella tyytyväinen! Projekti onnistui yli odotusteni ilman yhtään sortumista, takapakkia tai periksiantoa ja läpäisin tavoitteeni loistavasti. Aikamoinen itsetyytyväisyys säteilee olemuksestani tällä hetkellä! Ja olen omakehuni ansainnut. 

Viiden viikon yhteenlasketut fiilikset jäävät monen päivän jumitusahdistuksista huolimatta kirkkaasti positiivisen puolelle. Tämä on elämäni ensimmäinen pikapudotus, jossa olen onnistunut. Yleensä olen aina jossain vaiheessa todennut urakan mahdottomaksi ja antanut periksi. Tämä antaa voimaa jaksaa urakkaa eteenpäin, sillä sitä nimittäin riittää. Tavoitepainoni siintelee vielä kymmenien kilojen päässä, mutta aion päästä sinne. 

Seuraava välitavoitteeni on 22.12 jolloin aion painaa kymmenen kiloa vähemmän kuin tänään. Sen pois puristaminen alkaa palattuamme matkalta 29.8 ja sehän on sopivasti maanantai :) Viikkopunnitus täytyneekin pitää jatkossa maanantailla sillä tiedän, että viikonloppuina herkuttelunhimo nousee aina suurimmaksi. Ehkä haluja vähän vähentää tieto tulevasta viikkopunnituksesta. Säännöt aion pitää samoina, sillä ne näin tiukkoina näköjään minulla toimivat. Siis ei nousua kertaakaan, ei sortumista kertaakaan. Alkoholin kanssa saatan kenties tehdä poikkeuksen, sitä en ole vielä päättänyt. Sorruinhan tälläkin kertaa kahdesti viinin houkutuksiin, onneksi en kovin pahasti kuitenkaan. Syksy voi olla aika ankea ilman viinintippaakaan, jokin raja siihenkin täytyy kuitenkin laittaa, sillä vaikka punaviini onkin lähes hiilihydraatitonta en silti halua turvottaa itseäni toistuvasti viinisammion avulla. 

Huomenna lähdemme siis ansaitulle ja odotetulle kahden viikon lomamatkalle. Tänä iltana tulevat koira- ja talonvahdit ja heitä varten olen puunannut vierashuoneen edustuskuntoon. Senkin puolesta on ihanaa lähteä, kun voi olla huoletta sekä koiren hyvinvoinnin että kotitalon turvallisuuden puolesta. Palaan lomalta blogieni pariin sen, minkä ehdin. Hotellissa on ilmainen wlan, saa nähdä miten hyvin se suotuu toimimaan. Tuskin jaksan hillittömän pitkiä postauksia tehdä muutenkaan, sillä läppärin sijasta mukaani lähtee tällä kertaa vain iPad. Kuinkahan kauan kirjoittamisen pakko pysyy poissa sormistani?

Lomaterveisin erittäin iloinen Suurin Pudottaja