Vihdoin, vihdoin pääsin siihen vitosen pudotukseen! Tai nopeassa tahdissahan tässä on menty kuitenkin, mutta painon junnattua niin monta päivää paikoillaan en meinannut millään uskoa, että vitonen tulisi tällä viikolla täyteen. Tänään kuitenkin urakoin sellaisen hikilenkin koirien kanssa että varmasti vei ne viimeiset puuttuvat grammat ja kaalikeittokin lienee tehnyt tehtävänsä. 

Eilisen syömiset: kahvia, vitamiinipilleri, vettä heti herättyä. Kaalikeittoa ennen töihin lähtöä. Töissä savukalasalaattia jäävuorisalaatin ja kurkun kanssa (en sitten voinutkaan sietää ajatusta jatkuvasta kaalikeiton lipittämisestä, vaikka se hyvää onkin) ja aamupuolella partaäijää sellaisenaan ja muutama kinkkusiivu. Liian vähän ruokaa, tiedän, mutta oli pakko yrittää tiristää pudotus viiteen kiloon.

Tämän päivän ateriasuunnitelma: kahvia, jota tässä parhaillaan ryystän, vettä ja vitamiinipilleri sekä pari siivua juustoa, se käyköön aamupalasta. Ennen töihin lähtöä jippii kaalikeittoa! Töissä fetaa, jäävuorisalaattia, kurkkua ja öljypohjainen salaatinkastike sekä aamuksi taas äijää ja ehkä loraus sokeritonta mustikkakeittoa tai oman pihan marjoja muutama jos jaksan käydä poimimassa ennen töihin lähtöä. Veden juontia mittaamattomissa määrissä (tai no, ehkä puolisentoista litraa töissä ja litran verran kotona ennen lähtöä). 

Liikunta tänään: pidennetty koiralenkki hyvätehoisella vauhdilla, syke koko ajan kevyesti koholla. Hiki lensi tuolla höyrysaunasäässä! Vähän jumppaliikkeitä lenkin jälkeen, oikeasti niin vähän ettei niillä kannattaisi paljon leuhkia. Parikymmentä vatsaa, selkää ja vähän vetoja riippumistangossamme. Ja tietenkin portaita ylös töihin seiskakerrokseen.

Matkaa ensimmäiseen tavoitteeseen: tasan kaksi kiloa. Aikaa kaksi viikkoa ja kaksi päivää. Uskottehan minuun? Kiitos kannustuksesta tähän saakka, se on auttanut haasteellisissa hetkissä.